Arcade baloane

arcade baloane

Arcadă baloane botez, majorat și nuntă

SuperParty îți oferă arcadă baloane pentru botez, nuntă, majorat, aniversare sau petreceri pentru copii în București și Ilfov. Dacă asta cauți, îți spunem de pe acum că ai găsit deja. Așa că, stai cu noi să îți povestim mai multe.

Deși și-au făcut o apariție destul de recent, aceste elemente de decor au devenit deja nelipsite la evenimente. Ele sunt perfecte atunci când vreți să subliniați atmosfera de sărbătoare și se găsesc de obicei la intrarea evenimentelor.

Când arcadele au devenit populare pentru prima dată, baloanele erau umflate cu heliu. Acum, le puteți găsi făcute și fără heliu. În timp însă, s-a observat că atunci când sunt realizate fără heliu, acestea tind să fie mai durabile și să reziste puțin mai mult.

Dă culoare petrecerii cu o arcadă din baloane

arcada baloane botez

Botez

Este o bucurie pentru noi să fim implicați într-un eveniment special precum botezul unui copil. Știm că este un moment foarte important pentru voi și ne vom asigura veți avea exact decorul pe care vi-l doriți. Desigur, vă putem sfătui în alegerea celui mai bun decor pe baza experienței noastre.

arcada baloane majorat

Majorat

Arcadele din baloane pentru majorat sunt modalitatea perfectă de a face această  aniversarea și mai specială. O dată în viață împlinești 18 ani, așa că, fă acest moment memorabil. Lasă decorul în seama noastră, iar noi îți promitem că totul va fi conform așteptărilor tale.

arcada baloane nunta

Nuntă

Atmosfera de la nunta voastră trebuie reprezinte energia pozitivă dintre voi, iar o frumoasă arcadă din baloane poate reprezenta simbolic legătura voastră. În plus, acest element decorativ va fi de mare efect la întâmpinarea invitaților, iar noi, te asigurăm că așa va fi!

Întâmpină invitații cu arcade din baloane

Indiferent dacă găzduiești un botez, o nuntă, un majorat, ziua de naștere a copilului sau orice alt eveniment, o arcadă va arăta magnific la petrecerea ta. Oaspeții tăi vor adora atmosfera distractivă și primitoare. În plus, baloanele reprezintă momente memorabile și oportunități de fotografiere pentru toții invitații tăi.

Cea mai bună parte a arcadelor este că aveți flexibilitatea de a le muta oriunde doriți. Vor arăta excelent în timp ce încadrați un cadou, o masă de tort sau puteți fi creativ și amenajați o zonă pentru ca invitații să facă fotografii. De altfel, chiar nu există un loc nepotrivit pentru acestea.

Îți facem decorul din baloane identic după orice poză

La SuperParty îți putem personaliza arcada, panoul sau photo corner-ul din baloane, exact așa cum îți dorești tu. Dacă vrei un anume model pe care l-ai văzut în altă parte, e de ajuns să ne trimiți o poză cu acesta, iar noi ți-l vom face identic cu cel din fotografie. 

Decorează-ți cu stil evenimentul

Arcadele se îmbină întotdeauna bine împreună cu coloanele. Deși cele doua nu sunt întotdeauna necesare împreună, există momente în care nu ar trebui să ai una fără celălaltă. Sunt perfecte pentru a vă încadra intrarea sau pentru oportunitățile foto. În timp ce coloanele sunt elemente de accent grozave pentru evenimentul dvs. Dacă încercați să faceți o intrare spectaculoasă în eveniment, ar trebui să includeți un arc peste ușa din față și coloane pe lateral pentru a ajuta la încadrarea ușii.

Așadar, alege cu încredere arcadă baloane pentru botez (fată sau băiat), nuntă sau majorat (18 ani), în București, marca SuperParty.

5/5 - (9 votes)
Sună acum!