Arcade baloane

arcada baloane

Închiriere arcadă baloane botez (băiat sau fată), nuntă, majorat (18 ani), etc

Cauți închiriere arcadă baloane pentru botez (băiat sau fată), nuntă, majorat (18 ani), 1 an, Gender Reveal sau altă petrecere în București? La SuperParty ești în locul potrivit, pentru că noi suntem experți în decorațiuni pentru evenimente. Aici găsești, de închiriat, arcade din baloane cu nume, safari, junglă, roz, curcubeu, Mickey Mouse, Minnie, etc. Așa că, stai cu noi să îți povestim mai multe.

Deși și-au făcut o apariție destul de recent, aceste elemente de decor au devenit deja nelipsite la majoritatea petrecerilor. Sunt perfecte atunci când vrei să scoți în evidență atmosfera de sărbătoare.

Arcadele se amplasează de obicei la intrarea evenimentelor (poartă, ușă), dar și în interior, fiind ideale ca photo corner sau panou foto.

arcada baloane botez

Arcade baloane botez

Știm cât de important este evenimentul de botez și vrem să vă oferim o arcadă din baloane pe măsură petrecerii. Este o bucurie pentru noi să fim parte a unui moment atât de special precum creștinarea unui copil. Desigur, vă putem sfătui în alegerea celui mai bun decor pe baza experienței noastre.

Arcade baloane majorat

Arcadele pentru majorat sunt modalitatea perfectă de a face această  aniversarea și mai specială. O dată în viață împlinești 18 ani, așa că, fă acest moment memorabil. Lasă decorul baloanelor în seama noastră, iar noi îți promitem că totul va fi conform așteptărilor tale.

arcada baloane nunta

Arcade baloane nuntă

Atmosfera de la nunta voastră trebuie reprezinte energia pozitivă dintre voi, iar arcada din baloane poate reprezenta simbolic legătura voastră. În plus, acest element decorativ va fi de mare efect la întâmpinarea invitaților, iar noi, te asigurăm că așa va fi!

Întâmpină invitații cu eleganță și stil

Orice fel de eveniment ai organiza (aniversare 1 an, gender reveal, inaugurare), la SuperParty din București, ai arcade superbe, pentru fiecare tip de petrecere. Oaspeții tăi vor adora atmosfera distractivă și primitoare. În plus, baloanele reprezintă momente memorabile și oportunități de fotografiere pentru toții invitații tăi.

Cea mai bună parte a arcadelor este că aveți flexibilitatea de a le muta oriunde doriți. Vor arăta excelent în timp ce încadrați un cadou, o masă de tort sau puteți fi creativ și amenajați o zonă pentru ca invitații să facă fotografii. De altfel, chiar nu există un loc nepotrivit pentru acestea.

Îți facem decorul din baloane identic după orice poză

La SuperParty, personalizăm arcadele, panourile sau photo corner-urile din baloane, fix pe gustul clienților noștri. Dacă vrei un anume model pe care l-ai văzut în altă parte, e de ajuns să ne trimiți o poză cu acesta, iar noi ți-l vom face identic cu cel din fotografie. 

Decorează-ți cu stil evenimentul

Arcadele se îmbină întotdeauna bine împreună cu coloanele. Deși cele doua nu sunt întotdeauna necesare împreună, există momente în care nu ar trebui să ai una fără celălaltă. Sunt perfecte pentru a vă încadra intrarea sau pentru oportunitățile foto. În timp ce coloanele sunt elemente de accent grozave pentru evenimentul dvs. Dacă încercați să faceți o intrare spectaculoasă în eveniment, ar trebui să includeți un arc peste ușa din față și coloane pe lateral pentru a ajuta la încadrarea ușii.

Așadar, alege cu încredere arcadele din baloane marca SuperParty, pentru botez (fată sau băiat), nuntă sau majorat (18 ani), în București, .

5/5 - (199 votes)
Sună acum!