Moș Crăciun de închiriat

mos craciun de inchiriat

Moș Crăciun de închiriat în București

SuperParty ți-l aduce pe Moș Crăciun de închiriat în București și Ilfov, alături de prietenii săi, Spiriduși sau Crăciuniță.

Simpaticul Moș poate fi închiriat la domiciliu, la serbare, (la grădiniță sau la școală), petreceri de firmă. etc.

Crăciunul este una dintre sărbătorile preferate ale copiilor. Aceștia sunt încântați și entuziasmați în perioada sărbătorilor de iarnă din mai multe motive. Sunt în vacanță, petrec timp cu familia, ninsoarea creează un cadru de basm și urmează să vină Moșul.

Copiii așteaptă cu nerăbdare în fiecare an să primească cadouri și își pun întrebări cu privire la apariția lui Moș Crăciun. De multe ori, nu dorm toată noaptea pentru a-l surprinde în acțiune, însă niciodată nu reușesc să vadă momentul în care acesta își face subtil apariția și lasă cadourile mult dorite sub brad. Părinții și copiii sărbătoresc Crăciunul împreună, în familie. Această tradiție este deja bine împământată în majoritatea familiilor din toate culturile care sărbătoresc această zi.

Ofertă de preț Moș Crăciun de închiriat în București

Pachet Super 1

Închiriere Moș Crăciun

Preț: 380 lei

Pachet Super 2

Moș + 1 personaj (Crăciuniță, Spiriduș, sau Olaf)

Preț: 440 lei

Pachet Super 3

Moș + 2 personaje (Crăciuniță / Spiriduș / Olaf)

Preț: 540 lei

Pachet Super 4

Moș + 3 personaje (Crăciuniță + Spiriduș + Olaf)

Preț: 590 lei

*Pe 24 si 25 Decembrie +50 lei / pachet.

inchiriere mos craciun bucuresti

Adaugă un plus de magie Crăciunului

Petrecerea de Crăciun înseamnă decorarea casei, trimiterea de invitații, cumpărarea cadourilor și prepararea celor mai populare feluri de mâncare. Cu toate acestea, mai există un element prin care părinții pot face petrecerea să fie și mai fermecătoare pentru cei mici, pe lângă cadourile dorite și pe lângă decorarea casei într-un mod spectaculos și totodată simbolic.

Pentru a oferi copiilor o bucurie și mai mare cu ocazia sărbătorilor de iarnă, părinții pot solicita serviciile de închiriere ale unui Moș Crăciun pentru București sau Ilfov. În acest fel, le vor face copiilor o surpriză inedită. În sfârșit, aceștia vor avea ocazia să îl vadă pe faimosul bătrân secular, care în fiecare an le face surprize încântătoare.

Prezenta acestuia va fi un prilej de bucurie pentru copii, care vor primi cadourile direct de la personajul principal responsabil de îndeplinirea acestei sarcini. Copiii vor păși într-un basm fermecător și vor fi entuziasmați că Moșul a făcut un popas chiar în casa lor.

Petrecerea de Crăciun reprezintă un motiv de bucurie atât pentru copii, cât și pentru adulți. Părinții încearcă de fiecare dată să își surprindă copiii prin cadouri inedite, dar și prin decorațiunile specifice acestei sărbători, care învăluie casă. Atunci când îl invită și pe Moș Crăciun în cadrul feeric au garanția că petrecerea va fi una de poveste.

Acest personaj remarcabil îi va distra pe copii cu glume și povesti fascinante. Toate acestea îi vor face să iubească și mai mult această sărbătoare mult așteptată în fiecare an.

Transformă sărbătorile de iarnă în momente de neuitat pentru copii

Moșul iubește copiii și îi face să râdă cu ușurință, iar momentul primirii cadourilor va fi unul autentic. El se asigură că fiecare copil și-a primit cadoul și că este fericit. Alături de simpaticul bătrânel, cei mici vor cânta, vor povesti și vor face poze. Aceste amintiri prețioase îi vor încânta pe copii chiar și atunci când vor crește. Este cea mai originală și neașteptată surpriză pe care părinții o pot face copiilor cu ocazia petrecerii sărbătorilor de iarnă. Fie că e vorba de o petrecere în familie sau o serbare la școală, prezența Moșului va transforma atmosfera, punând un zâmbet pe chipul tuturor copiilor.

5/5 - (184 votes)
Sună acum!