Piniata

piniata

Piniata pentru copii - SuperParty

I-ai cumpărat cadouri copilului tău? Suntem siguri că i-ai luat cele mai frumoase lucruri, dar ce ai zice de un super cadou? Super Party ți-a pregătit surprize inedite atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, este vorba de vestitele piniate. Cu toții știm că provin din tradiția mexicană și sunt umplute cu bomboane, jucării și confetti, dar aprope nimeni nu știe că termenul de piniata provine din limba chineză. Marco Polo a călătorit în secolul al XIII-lea în China și atunci a importat cuvântul în Italia. Ele aveau formă de bovine și erau pregătite anul nou. Un secol mai târziu obiceiul a fost adoptat și de spanioli. Când aceștia au cucerit America și-au dat seama că populația indigenă avea o tradiție asemănătoare. Piniata tradițională era în formă de stea și avea șapte colțuri care reprezentau cele șapte păcate.

piniata copii

Spargerea piniatei reprezintă triumful binelui asupra răului. Încă de pe acele vremuri oamenii erau legați la ochi, iar cei din jur îi încurajau și încercau să îi ajute astfel încât să spargă piniata sau încercau să îi inducă în eroare. Mai mult de atât cel care trebuia să lovească piniata era obligat să se învârtă de 33 de ori înainte de a o lovi, se crede că acest număr reprezintă vârsta lui Iisus. În Mexic piniata se pregătește simbolic cu 12 zile înainte de Craciun în semn de respect pentru Fecioara Maria și Iosif. În zilele nostre există chiar două tipuri de piniata: cea tradițională pe care copii o vor lovi pentru a se bucura de surprizele din interior și cea cu sfori colorate de care copii pot trage și asfel toate bunătățile vor cădea printre cei mici.

Piniata există de mai bine de mii de ani și în ciuda sutelor de ani reprezintă una din principalele elemente ale oricărei petreceri. Super Party realizează piniate hand made, fiecare element din piniata este pus cu grijă de către echipa nostră. Noi punem suflet în ceea ce facem și de aceea piniatele Super Pary arată senzațional.

SuperParty cu piniata pentru copii

piniata petreceri

Ai un mare avantaj din acest punct de vedere pentru că dorințele copilului tău vor deveni realitate. Putem face orice tip de piniata, dacă vrei o comandă personalizată, anunță-ne! Indiferent de model noi am ales să folosim materiale eco-friendly deoarece vrem să protejăm mediul și să transmitem și celor mici acestă valoare. Cu toate astea avem mare grijă ca materialele pe care le folosim să fie de cea mai înaltă calitate.

Dacă cel mic nu este hotărât asupra modelului pe care și-l dorește, noi suntem aici să te ajutăm! Scrie-ne pe Whats App și îți vorm trimite câteva un catalog cu câteva dintre piniatele realizate de noi. Pe lângă acestă opțiune mai ai încă două. Poți să cauți pe internet poze, ni le trimiți, iar noi o să ne dăm silința să arate foarte bine. Ultima posibilitate ar fi să purtăm o discuție telefonică în care să ne spui cum ți-ar plăcea să arate piniata și împreună vom contribui la bucuria copilului tău!

Acum că știi toate astea, gândește-te și spune-ne ce ți-ar plăcea să creăm pentru copilul tău!

5/5 - (138 votes)
Sună acum!