Ursitoare botez

ursitoare botez

Ursitoare botez pentru București și Ilfov

Felicitări, ați ajuns pe pagina de ursitoare botez, pentru București sau Ilfov, de la SuperParty! Asta înseamnă că vă bucurați de cel mai frumos moment ca părinți, iar noi vă înțelegem perfect și vă împărtășim bucuria. Cu această ocazie, noi, cei din echipa SuperParty, vă dorim tot ce e mai frumos și magic pentru minunea din viața voastră!

Sunt atâtea lucruri ce trebuiesc pregătite, iar noi, vrem să venim în sprijinul vostru, aducându-vă la botez un superb spectacol cu ursitoare.

Știm că vă doriți o experiență magică la botezul bebelușului, fiindcă acest eveniment va reprezenta una dintre cele mai frumoase amintiri pe care i-o puteți oferi atât copilului, familiei, cât și invitaților!

Ai SuperParty cu ursitoare la botez

Ursitoarele cele mai frumoase și mai talentate, v-au pregătit daruri de preț, într-un spectacol superb, special pentru botez. Trei Zâne Magice, vor veni să ofere un plus de magie botezului. Ele  poartă rochii superbe, diafane, au glasuri calde, chipuri angelice, priviri blânde și gesturi suave.

ursitoare botez bucuresti

Spectacol cu zâne ca în povești

Șoptind cuvinte alese, vorbe magice și inspiraționale, Zâna Bucurie, Zâna Frumusețe și Zâna Inteligență, vor „sorti” viitorul comorii voastre, așa cum doar Ursitoarele SuperParty știu să facă.

În credinţa populară românească, după nașterea fiecărui copil, zânele ursitoare vin să îi hărăzească soarta. Cele trei făpturi supranaturale, dăruiesc fiecărui copil daruri magice, încă de la naștere. Legenda spune că însuși vestitul Zeus se cutremura de putearea magică Ursitoarelor, iar la nașterea unui copilas, acesta era vizitat de cele trei Zâne. Acestea îi torceau firul vietii si trasau locurile prin care acestia vor merge de la naștere si pana la finalul vieții.

Pachete și prețuri

Avem 3 pachete speciale pentru petrecerea de botez. Spectacolul ursitoarelor poate fi cu 3 zâne bune (Zâna Bucurie, Zâna Frumusețe Zâna Inteligență) sau cu 4, incluzând-o și pe Vrăjitoare. De asemenea, poți alege pachetul cu animator pentru copii.

ursitoare pret 1

SUPER 1

3 Zâne Ursitoare

Preț: 390 lei

ursitoare botez pret 2

SUPER 2

3 Zâne Ursitoare + Vrăjitoare

Preț: 540 lei

ursitoare pret 3

SUPER 3

3 Ursitoare + Vrăjitoare + Animator 3 ore

Preț: 990 lei

Servicii similare

5/5 - (131 votes)
Sună acum!