Ursitoare botez

ursitoare botez

SuperParty cu ursitoare la botez

Felicitări, ați ajuns pe pagina noastră de ursitoare la botez! Asta înseamnă că vă bucurați de cel mai frumos moment ca părinți. Cu această ocazie, noi, cei de la SuperParty, vă dorim tot ce e mai frumos și magic pentru minunea din viața voastră!

Cum și noi suntem părinți, unii dintre noi chiar trăim în prezent experiența venirii primului născut pe lume, înțelegem perfect și îți împărtășim bucuria. Sunt atâtea lucruri la care te gândești, multe aspecte ce trebuiesc pregătite, așadar noi suntem pregătiți să venim în sprijinul vostru, la cel mai frumos moment al petrecerii voastre.

Suntem convinși că vă doriți o experiență magică la botezul comorii dumneavoastră, în mod sigur un astfel de eveniment va reprezenta una dintre cele mai frumoase amintiri pe care i-o puteți oferi atât copilului, familiei, cât și invitaților!

Alege ursitoare la botez în București sau Ilfov

ursitoare

Echipa noastră a pregătit cel mai inspirat moment, alături de cele mai frumoase și mai talentate ursitoare. Trei Zâne Magice, vor veni să ofere un plus de magie petrecerii dumneavoastră, îmbrăcate în rochii superbe, diafane, cu glasuri calde, chipuri angelice, priviri blânde, și gesturi suave.

Ce aduc Ursitoarele? Șoptind cuvinte alese, vorbe magice și inspiraționale, Zâna Bucurie, Zâna Frumusețe și Zâna Inteligență, vor „sorti” viitorul comorii dumneavoastră, așa cum doar niște Ursitoare Magice știu să facă.

Ce sunt ursitoarele? În credinţa populară românească soarta fiecărui om este stabilită la scurt timp după ce se naște de către Ursitoare. Cele trei făpturi supranaturale, dăruiesc fiecărui copil daruri magice, încă de la naștere. Legenda spune că însuși vestitul Zeus , se cutremura de putearea magică Ursitoarelor, iar la nașterea unui copilas, acesta era vizitat de cele trei Zâne ce-i torceau firul vietii si trasau locurile prin care acestia vor merge de la naștere si pana la finalul vieții.

Spectacol cu zâne frumoase ca în povești

Legenda ursitoarelor este cea mai inspirațională expresie pentru crezuința și tradiția populară, ce întărește ideea de destin, ce depinde de soarta omului și de darurile primite încă de la naștere.

ursitoare botez bucuresti

Câte Zâne ursitoare sunt? Ursitoarele sunt trei la numar, Zâna Bucurie, Zâna Frumusețe și Zâna Inteligență, trei prezențe absolut incantatoare, ce vor vesti în limbajul iubirii, cuvinte magice pentru un destin de poveste al comorii tale. Chipurile angelice și vorbele magice , vor capta atenția invitaților dumneavoastră si vor transforma apariția lor într-un moment de neuitat.

Cu singuranță viitorul copiilor noștri este un aspect esențial, așadar suntem siguri că și voi, ca și noi, doriți să vă asigurați că încă de la naștere vor primi cel mai minunat start în viață. Șoaptele magice ale ursitoarele noastre vor fermeca audiența și vor crea un moment de basm, pentru ca toate cele bune să se împlinească, iar viitorul micuților să fie unul de excepție.

5/5 - (4 votes)
Sună acum!