Ursitoare botez

ursitoare botez

Ursitoare botez din București

Felicitări, ați ajuns pe pagina de ursitoare botez, pentru București sau Ilfov, de la SuperParty! Asta înseamnă că vă bucurați de cel mai frumos moment ca părinți, iar noi vă înțelegem perfect și vă împărtășim bucuria. Cu această ocazie, noi, cei din echipa SuperParty, vă dorim tot ce e mai frumos și magic pentru minunea din viața voastră!

Sunt atâtea lucruri ce trebuiesc pregătite, iar noi, vrem să venim în sprijinul vostru, aducându-vă la botez un superb spectacol cu ursitoare.

Știm că vă doriți o experiență magică la botezul bebelușului, fiindcă acest eveniment va reprezenta una dintre cele mai frumoase amintiri pe care i-o puteți oferi atât copilului, familiei, cât și invitaților!

Alege ursitoare la botez în București sau Ilfov

Echipa noastră a pregătit cel mai inspirat moment, alături de cele mai frumoase și mai talentate ursitoare. Trei Zâne Magice, vor veni să ofere un plus de magie petrecerii voastre, îmbrăcate în rochii superbe, diafane, cu glasuri calde, chipuri angelice, priviri blânde, și gesturi suave.

ursitoare

SuperParty cu ursitoare la botez

Ce aduc Ursitoarele? Șoptind cuvinte alese, vorbe magice și inspiraționale, Zâna Bucurie, Zâna Frumusețe și Zâna Inteligență, vor „sorti” viitorul comorii vostru, așa cum doar niște Ursitoarele SuperParty știu să facă.

Ce sunt ursitoarele? În credinţa populară românească soarta fiecărui om este stabilită la scurt timp după ce se naște de către Ursitoare. Cele trei făpturi supranaturale, dăruiesc fiecărui copil daruri magice, încă de la naștere. Legenda spune că însuși vestitul Zeus , se cutremura de putearea magică Ursitoarelor, iar la nașterea unui copilas, acesta era vizitat de cele trei Zâne ce-i torceau firul vietii si trasau locurile prin care acestia vor merge de la naștere si pana la finalul vieții.

Pachete și prețuri

pachet zane 1

SUPER 1

3 Zâne Bune

Preț: 390 lei

pachet zane 2

SUPER 2

3 Zâne Bune + Vrăjitoare

Preț: 540 lei

pachet zane 3

SUPER 3

3 Zâne Bune + Vrăjitoare + Animator (3 ore)

Preț: 990 lei

ursitoare botez bucuresti

Spectacolul nostru poate fi cu 3 zâne bune (Zâna Bucurie, Zâna Frumusețe Zâna Inteligență) sau cu 4, incluzând-o și pe Vrăjitoare. Acestea sunt prezențe absolut incantatoare, ce vor vesti în limbajul iubirii, cuvinte magice pentru un destin de poveste al comorii tale. Chipurile angelice și vorbele magice, vor capta atenția invitaților si vor transforma apariția lor într-un moment de neuitat.

Cu singuranță viitorul copiilor noștri este un aspect esențial, așadar suntem siguri că și voi, ca și noi, doriți să vă asigurați că încă de la naștere vor primi cel mai minunat start în viață. Șoaptele magice ale ursitoarele noastre vor fermeca audiența și vor crea un moment de basm, pentru ca toate cele bune să se împlinească, iar viitorul micuților să fie unul de excepție.

Spectacol cu zâne frumoase ca în povești

Legenda ursitoarelor este cea mai inspirațională expresie pentru crezuința și tradiția populară, ce întărește ideea de destin, ce depinde de soarta omului și de darurile primite încă de la naștere.

5/5 - (6 votes)
Sună acum!