Decoratiuni Baloane

decorationi baloane botez

Decorațiuni din baloane în București

SuperParty, din București, oferă decorațiuni baloane, aranjamente pentru zi de naștere copii, botez, majorat (18 ani) dar și alte petreceri. Suntem aici pentru a face evenimetul si mai frumos. Fie că vrei să organizezi petrecerea la restaurant, acasă sau la un loc de joacă pentru copii, noi venim cu un super decor pentru a aduce un plus de culoare.

Știi ce îi va uimi pe toți invitații? Ei bine, pregătește-te pentru că urmează cele mai frumoase decorațiuni de baloane. În primul rând, la o zi de naștere, de exemplu, poți începe aceste aranjamente prin baloanele cu heliu. Aceste „zburătoare” îi vor bucura pe copii, iar cei mari pot face poze speciale pentru Instagram. Baloanele cu heliu reprezintă o bucurie pentru toată lumea. Mai mult de atât, unii dintre părinți se vor distra pe seama vociilor subțiri care se formează datorită heliului.

Aranjamente baloane la zi de naștere, botez sau majorat (18 ani)

aranjamente baloane

În cazul în care nu ești sigur de ce paletă de culori să alegi, noi te vom sfătui. Aranjamentele din baloanele asortate arată cel mai bine, dar nici cele în culorile curcubeului nu sunt o alegere rea. Pe lângă culori mai ai opțiunea de a aduce câteva elemente în plus prin baloanele cu heliu. Acestea pot fi avea confeti înauntru pentru un efect special, le putem accesoriza cu tul sau chair cu pene. Dacă baloanele simple cu heliu arată bine, gândește-te cum sunt cele cu accesorii.

În al doilea rând îți recomadăm și aranjamente din baloane sub formă de arcadă, făcută exact așa cum vrei tu și copilul tău. Aceasta poate avea culorile pe care le preferați și decorațiuni care să corespundă cu tematica petrecerii. În cele mai întâlnite situații arcadele au o singula culoare, dar tu poți alege până la patru culori pentru un efect special. În funcție de tematica și ora evenimetului poți să alegi o textură specifică a baloanelor. Dacă pentru timpul zilei sunt indicate cele simple sau sidefate, ce ai zice de culori metalice pentru timpul seri? Sună bine mai ales pentru evenimentele cu adevărat speciale.

SuperParty cu decor pentru zi de naștere copii

decoratiuni baloane pentru copii

Super Party o să îți aducă și mai mult de atât, adică decorațiuni în forme diverse de la ursuleți și pisicuțe până la pahare de șampanie și sticle de vin. Aceste forme inedite vor pune în valoare petrecerea ta. Hai să îți dăm câteva idei! La umtimele petreceri ai văzut balon Jumbo? Acesta este un balon gigantic umplut cu zeci de balonașe, confeti și elemente strălucitoare. El poate fi amplasat într-un loc înalt și atunci când simțiti că este momentul pregătiți camerele pentru că balonul Jumbo va exploda. Sărbătoritul va lua o scobitoare și cu toate telefoanele ațintite spre el, va înțepa „gigantul” Jumbo pentru a crea o frenezie de culorare.

Baloanele cu „La multi ani”, „Happy Birthday” sau cifre sunt specialitatea nostră. Fie că îți dorești ca acestea să fie aurii sau argintii, umflate cu aer sau heliu, mici sau mari SuperParty îți va face pe plac. Garantat vei avea cele mai frumoase aranjamente și decorațiuni din baloane pentru zi de naștere, botez sau majorat (18 ani). O astefel de decorațiune poate fi achiziționată individual și o poți amplasa într-un loc special. Așa, va putea fi văzută de toți invitații.

5/5 - (214 votes)
Sună acum!