Vată de zahăr și Popcorn

vata de zahar pe bat la evenimente in bucuresti

Vată de zahăr & Popcorn - SuperParty

Vrei să închiriezi un stand cu aparat (mașină) de vată de zahăr pe băț sau popcorn pentru evenimente în București? Noi putem face ca  petrecrea copilului tău una cu adevărat deosebită. Petrecerile trebuie să fie distractive și speciale, tocmai de aceea v-am pregătit două elemente de festival. Pueți închiria pentru petrecerea copiilor atât standul de vată de zahăr, cât și cel de popcorn. Noi ne vom ocupa de tot, vei beneficia atât de aceste standuri, cât și de oameni pregătiți care să facă cele mai bune gustări.

De ce să alegi aceste standuri? Pentru fericirea copiilor! Îți mai amintești când mergeai cu cei mici prin parc și cei mici se bucurau când vedeau vata de zahăr sau floricelele de porumb? Cu Super Party poți să închiriezi aceste mașini special pentru copilul tău. Dacă cei mici sunt încântați să vadă aceste „minuni” ale copilăriei în parc, imaginează-ți cum ar fi să aibă un astfel de stand la ziua lor doar pentru ei!

vata de zahar

Standul de vată de zahăr și standul de popcorn îi vor atrage și pe cei mari, cui nu îi plac astfel de bunătăți? Gândește-te ce combinație bună reprezintă cele două mașini, ai în același timp ceva dulce pentru iubitorii de bomboane și ceva sărat pentru cei care iubesc gustările.

După cum bine știți vata de zahăr are diferite arome și culori, cea clasică este ablă ca un norișor, iar toate celelalte te vor uimi! Poți alege dintre culorile: roz, albastru, verde, portocaliu, mov, galben, roșu. Fiecare este specială în felul ei și copii se vor bucura când își vor lua o vată de zahăr în culoarea pe care o iubesc. Culorile reprezintă primul element special, iar aromele delicioase sunt cel de al doilea. Oare ce îți place: bubble gum, portocală, căpșuni, lămâie sau mere?

Alege standul de vată de zahăr, gândește-te ce culori și arome le-ar plăcea copiilor și invitațiilor și te poți asigura că toată lume va fi fericită.

SuperParty cu vată pe baț și floricele

popcorn

Dar ce faci dacă invitaților nu le plac chiar atât de mult dulciurile și ar prefera ceva sărat? Stai liniștit, Super Party are soluția pentru orice! După cum spuneam și la început noi îți vom pregăti standul de popcorn. Înainte de pandemie orbișnuiam să ne luăm popcorn de la cinema, la un festival muzical sau din parc, dar cum în ultima vreme am ieșit mai puțin din case, acest obicei s-a diminuat. Acest stand va fi pregătit din timp pentru a ne asigura că invitații vor avea popcorn cald atunci când își doresc. Floricelele vor fi servite așa cum știm, în punguțe îndividuale și colorat cu alb și roșu. Porțiile pot fi ajustate în funcție de dorințele fiecăriua. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei variante de popcorn este că nu conține ulei de palmier și este pregătit cu grijă de colegii noștri. Aceste mașini sunt curățate și igienizate după fiecare folosire, deci totul o să fie în regulă pentru evenimentul tău.

Rezervă standul de vată de zahăr și standul de popcorn, iar noi ne vom ocupa de toată treaba!

4.9/5 - (133 votes)
Sună acum!