Animatori Petreceri Copii

animatori petreceri copii

Animatori petreceri copii din București

Închiriază animatori petreceri copii, la domiciliu sau în altă locație, de la SuperParty, din București. Cu siguranță, copilul tău se va bucura nespus, dacă va avea la petrecere un animator costumat în personajul preferat.

Dacă îți dorești să celebrezi așa cum se cuvine aniversarea piticului tău, animatorii SuperParty sunt varianta ideală. Aceștia sunt profesioniști și foarte pricepuți în ceea ce înseamnă animație pentru copii. Ei știu cum să-i distreze pe cei mici, cu activități interactive și surprize pe placul lor.

Avem peste 100 de personaje de poveste și din desene animate, gata să prindă viață, interpretate de animatori la petreceri. Costumele noastre sunt de calitate, îngrijite și mereu curate, așa că poți sta fără nicio grijă.

Personaje interpretate de animatori pentru copii

La petrecerea copilului tău pot veni Elsa, Ana și Olaf din Frozen, Minnie și Mickey Mouse, Cenușăreasa, Peter Pan, Rapunzel, Albă ca Zăpada, Pințesa Sofia I, Belle din Frumoasa și Bestia, Spiderman, Batman, Superman, Hulk, Ironman, Flash, Căpitanul America, Thor, Testoasele Ninja, Optimus Prime și mulți alții. Tu alegi personajele și animatorii pentru copii le vor interpreta cu măiestrie. Ești gata de petrecere?

(Video) Animație la petreceri cu Minnie Mouse

animatori petreceri copii bucuresti

Activități animatori petreceri copii

Te întrebi în ce constă programul de animație? Ei bine, dacă vei închiria  animatori pentru copii de la firma noastră, trebuie să știi că aceștia au trecut printr-un training specific, unde au învățat tot ce trebuie să facă. În plus, experiența lor în petreceri își spune cuvâtul și vor ști întotdeauna să se adapteze vărstei copiilor și preferințelor lor.

Fiecare petrecere cu animatori, debutează cu jocuri, concursuri și dansuri pe coregrafii distractive, special alese. Apoi, încep surprizele. Micuții se vor aduna în jurul personajului și se vor pregăti pentru face painting, modelaj din baloane și tatuaje temporare. Mai apoi, în funcție de pachetul ales, copiii se pot bucura de vată de zahăr și popcorn, confetti, balon exploder cu dulciuri, piniata si alte distracții.

Pachete și prețuri închirere animator

Îți prezentăm pachetele noastre disponibile pentru închiriere animatori, cu prețuri pentru toate buzunarele. Le-am creat special pentru a satisface toate dorințele și preferințele copiilor, dar și în funcție de anvergura petrecerilor. Vezi toate pachete de mai jos și alege-l pe cel care ți se potrivește.

SUPER 1

1 Personaj 2 ore – 470 lei

SUPER 2

2 Personaje 1 oră – 470 lei

(pachet valabil de Luni până Vineri)

SUPER 3 - Cel mai popular pachet

2 Personaje 2 ore + Confetti party – 840 lei

SUPER 4

1 personaj 1 oră + Tort din dulciuri (pentru 22-24 copii) – 590 lei

SUPER 5

1 Personaj 2 ore + 1 oră Vată de zahăr + 1 oră Popcorn – 840 lei

(orele de vată si popcorn sunt consecutive)

SUPER 6

1 Personaj 2 ore + Banner personalizat + Tun confetti + Lumânare tort – 540 lei

SUPER 7

1 Personaj 3 ore + Spectacol 4 ursitoare botez – 1290 lei

Distracție ca în povești cu SuperParty

Dacă te-am convins, te invităm să apelezi cu toată încrederea la echipa de animatori la petreceri pentru copii, SuperParty.  Îți vom aduce lumea poveștilor mai aproape, împreună cu toată magia ei, cu multă bucurie și cu soare-n buzunare.

5/5 - (423 votes)
Sună acum!