Animatori Petreceri Copii

animatori petreceri copii

SuperParty cu animatori petreceri copii

Închiriază animatori petreceri copii, la ziua de naștere a micuțului tău, la domiciliu sau altă locație, marca SuperParty, din București. Ești fix unde trebuie pentru a celebra așa cum se cuvine un moment atât de frumos. Dacă organizezi o petrecere dedicată copiilor, noi ți-am pregătit o super surpriză. La orice aniversare poți apela cu încredere la animatorii nostri, care sunt adevărați ași în a-i distra pe copii. Micuții se vor super bucura, îți spunem asta datorită sutelor de evenimente la care am fost invitați.

Un artist din echipa noastră va veni la petrecerea ta purtând un costum senzațional, pe care chiar tu îl vei alege. Poți alege câte personaje îți dorești. Evenimentele la care sunt mulți animatori sunt cele mai reușite.

Oferta de preț animatori petreceri copii în București și Ilfov

animatori petreceri copii elsa ana olaf

1 personaj - 1 oră

170 lei

Elsa, Anna și Olaf din Frozen, Minnie și Mickey din Clubul lui Mickey Mouse, Cenușăreasa și Prinț, Rapunzel, Albă ca Zăpada, Pințesa Sofia I, Belle din Frumoasa și Bestia, Spiderman, Batman, Superman, Hulk, Ironman, Flash, Căpitanul America, Thor, Testoasele Ninja, Optimus Prime și mulți alți super eroi experti in animație.

animatori petreceri copii mickey mouse si minnie mouse

1 personaj – 2 ore + tricou personalizat pentru sărbatorit

340 lei

Pentru a rezerva unul dintre personajele noastre timp de 2 ore (plus un tricou personalizat pentru sarbatorit) prețul este de 340 de lei. Acest tarif se aplică atât evenimentelor care o să aibă loc în București, cât și celor din jurul Bucureștiului (Ilfov). Beneficiați de o reducere de 20% pentru închirierea unui animator timp de minim 5 ore, la domiciliu sau în altă locație.

cenusareasa si print

1 personaj - 2 ore + balon cifră sărbatorit

340 lei

Copilul tău sigur iubește mai mulți eroi de desene animate, din seriale sau din filme. Oferă-i ocazia să-și întâlnescă personajele lui preferate! Fie că e vorba de Minnie Mouse și Mickey, de Elsa sau Anna (Frozen), noi îți punem la dispoziție animatori la petreceri pentru două ore, plus balon cifră pentru sarbatorit, la 340 de lei.

spiderman

1 personaj - 2 ore + balon Exploder (conţine surprise dulci)

340 lei

Cu cât mai multe surprize, cu atât mai bine! Oferta SuperParty este creată special pentru micuțul tău și invitații lui. Poți închiria 1 entertainer, pentru 2 ore + balon Exploder (cu surprise dulci), inclusiv la domiciliu, la preț de 340 lei. Totul, așa încât, copiii să se poată juca, să se bucure de animație, pictura pe față și să primească baloane modelabile.

printesele disney

1 personaj - 2 ore + piniata personalizată cu eroul preferat

390 lei

Cadourile sunt elemente esențiale ale unei aniversări reușite. Surpinde-i pe cei mici cu personajele de la SuperParty și oferă-le un super cadou, o piniata plină cu dulciuri. Poți rezerva unul dintre artiștii in animație la petreceri pentru copii și acesta va veni și cu o piniata după preferințele micuțului tău.

batman

2 personaje - 2 ore + tricou personalizat pentru sărbatorit

520 lei

Vremea este din ce în ce mai frumoasă, așa că ce este mai minunat decât o petrecere în aer liber? Ai oportunitatea de a închiria animatori pentru copii care se vor juca cu aceștia, cât și surpriza potrivită pentru sărbatorit: un tricou special personalizat.

testoasele ninja

2 personaje - 2 ore + balon Exploder cu surprize

540 lei

Joaca și distracția sunt cele mai importante de la o aniversare. Micuțul tău merită cea mai frumoasă aniversare. Așadar, închiriază cu încredere animatori pentru copii în București sau Ilfov, la domiciliu, loc de joaca sau oriunde vrei tu. Mai mult de atât, îți oferim și un super-balon umplut cu dulciuri delicioase. Prichindeii vor fi extrem de placut surprinsi!

superman

2 personaje - 2 ore + piniata cu eroul preferat

590 lei

Cei mici își doresc o petreceri frumoase și colorate, iar o piniata este cea mai bună soluție! Aniversarea copilului tău este un eveniment foarte important la care merită să faci poze. Noi îți punem la dispoziție atât personajele lui preferate, cât și o piniata personalizată, întruchipându-le pe acestea. Totul, pentru că vrem să ai parte de o super distracție!

Super personaje în București și Ilfov de la SuperParty

animatori copii

Colegii noștri pot forma o echipă care să îi bucure atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Atunci când ai la eveniment multe prințese, prinți și supereroi poți organiza un momant special în care să se facă parada costumelor. Lumea Disney va fi la petrecerea ta, la tine la domiciliu sau orinde vrei tu.

Te întrebi în ce constă programul de animație? Ei bine, toți animatorii au trecut printr-un training specific unde au învațat tot ce trebuie sa facă. În plus, experiența multora dintre ei își spune cuvâtul. Orice entertainer ați alege la petrecere, acesta se va adapta în funcție de preferințele copiilor. Vor face jocuri, dansuri și concursuri. După o prima serie de jocuri urmează surprizele. Așa că, micuții se vor aduna în jurul personajului și se vor pregăti pentru pictură pe față, baloane modelabile și tatuaje temporare. Este indicat ca animatorul și copiii să aibă destul timp la dispoziție pentru a se bucura de surprize, de aceea îți recomandăm să rezervi minim 2 ore pentru a te asigura că totul o să mergă super!

Îți dorești mai mult de atât? Vizitează și celelelte pagini ale site-ului!

5/5 - (205 votes)
Sună acum!