Animatori Petreceri Copii

animatori petreceri copii

SuperParty cu animatori petreceri copii

Închiriază animatori petreceri copii, la ziua de naștere a micuțului tău, la domiciliu sau altă locație, marca SuperParty, din București. Ești fix unde trebuie pentru a celebra așa cum se cuvine un moment atât de frumos. Dacă organizezi o petrecere dedicată copiilor, noi ți-am pregătit o super surpriză. La orice aniversare poți apela cu încredere la animatorii nostri, care sunt adevărați ași în a-i distra pe copii. Micuții se vor super bucura, îți spunem asta datorită sutelor de evenimente la care am fost invitați.

Un artist din echipa noastră va veni la petrecerea ta purtând un costum senzațional, pe care chiar tu îl vei alege. Poți alege câte personaje îți dorești. Evenimentele la care sunt mulți animatori sunt cele mai reușite.

Oferta de preț animatori petreceri copii în București și Ilfov

animatori petreceri copii elsa ana olaf

1 PERSONAJ / 1 ORĂ

150 lei

Elsa, Anna și Olaf din Frozen, Minnie și Mickey din Clubul lui Mickey Mouse, Cenușăreasa și Prinț, Rapunzel, Albă ca Zăpada, Pințesa Sofia I, Belle din Frumoasa și Bestia, Spiderman, Batman, Superman, Hulk, Ironman, Flash, Căpitanul America, Thor, Testoasele Ninja, Optimus Prime + mulți alți super eroi experti in animație.

animatori petreceri copii mickey mouse si minnie mouse

1 PERSONAJ / 2 ORE

145 lei pe oră

Pentru a rezerva unul dintre personajele noastre timp de 2 ore veți achita doar 145 de lei/oră. Acest tarif se aplică atât evenimentelor care o să aibă loc în București, cât și celor din jurul Bucureștiului (Ilfov). Beneficiați de o reducere de 20% pentru închirierea unui animator timp de minim 5 ore, la domiciliu sau în altă locație.

cenusareasa si print

2 PERSONAJE / 1 ORĂ

300 lei pe oră

Copilul tău sigur iubește mai mulți eroi de desene animate seriale sau filme. Oferă-i ocazia să întâlnescă două dintre personajele lui preferate! Fie că e vorba de Minnie și Mickey sau Elsa și Anna, noi îți punem la dispoziție doi animatori la petreceri pentru două ore, la doar 150 de lei/oră pentru personaj.

spiderman

2 PERSONAJE/ 2 ORE

240 lei pe oră

Cu cât mai multi, cu atât mai bine! Oferta SuperParty este creată special pentru micuțul tău și invitații lui. Poți închiria 2 entertaineri, inclusiv la domiciliu, pentru 120 de lei/oră. Totul, așa încât, copiii să se poată juca, să se bucure de animație, pictura pe față și să primească baloane modelabile.

printesele disney

1 PERSONAJ / 2 ORE + PINIATA

380 de lei

Cadourile sunt elemente esențiale ale unei aniversări reușite. Surpinde-i pe cei mici cu personajele de la SuperParty și oferă-le un super cadou, o piniata plină cu dulciuri. Poți rezerva unul dintre artiștii in animație la petreceri pentru copii și acesta va veni și cu o piniata după preferințele micuțului tău.

batman

1 PERSOANJ / ORA + BALOANE DE SĂPUN

200 lei pe oră

Vremea este din ce în ce mai frumoasă, așa că ce este mai minunat decât o petrecere în aer liber? Ai oportunitatea de a închiria animatori pentru copii care se vor juca cu aceștia, cât și surpriza potrivită pentru ei: baloane de săpun colorate și amuzante.

testoasele ninja

1 PERSONAJ / 2 ORE + VATĂ/POPCORN / 2 ORE

520 de lei

Joaca și distracția sunt cele mai importante de la o aniversare. Micuțul tău merită cea mai frumoasă aniversare. Așadar, închiriază cu încredere animatori pentru copii în București sau Ilfov, la domiciliu, loc de joaca sau oriunde vrei tu. Mai mult de atât, îți oferim oportunitatea de a închiria și standul de vată de zahăr sau popcorn. Prichindeii vor fi placut surprinsi!

superman

1 PERSONAJ / 2 ORE + BALON ÎN FORMĂ DE CIFRĂ + 30 BALONE CU HELIU

570 lei

Cei mici își doresc o petreceri frumoase și colorate, iar baloanele cu heliu sunt cea mai bună soluție! Aniversarea copilului tău este un eveniment foarte important la care merită să faci poze. Noi îți punem la dispoziție atât personajul lui preferat, cât și un balon în formă de cifră. Mai mult de atât ai din partea noastră 10 baloane cu heliu gratis, pentru că vrem să ai parte de o super distracție!

Super personaje în București și Ilfov de la SuperParty

animatori copii

Colegii noștri pot forma o echipă care să îi bucure atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Atunci când ai la eveniment multe prințese, prinți și supereroi poți organiza un momant special în care să se facă parada costumelor. Lumea Disney va fi la petrecerea ta, la tine la domiciliu sau orinde vrei tu.

Te întrebi în ce constă programul de animație? Ei bine, toți animatorii au trecut printr-un training specific unde au învațat tot ce trebuie sa facă. În plus, experiența multora dintre ei își spune cuvâtul. Orice entertainer ați alege la petrecere, acesta se va adapta în funcție de preferințele copiilor. Vor face jocuri, dansuri și concursuri. După o prima serie de jocuri urmează surprizele. Așa că, micuții se vor aduna în jurul personajului și se vor pregăti pentru pictură pe față, baloane modelabile și tatuaje temporare. Este indicat ca animatorul și copiii să aibă destul timp la dispoziție pentru a se bucura de surprize, de aceea îți recomandăm să rezervi minim 2 ore pentru a te asigura că totul o să mergă super!

Îți dorești mai mult de atât? Vizitează și celelelte pagini ale site-ului!

5/5 - (197 votes)
Call Now ButtonRezervă acum!